Jedzenie, Samowystarczalno艣膰 Pierwszy chleb na zakwasie wg przepisu Eli 25 marca 2020 Fakty: chleb wyr贸s艂 i jest jadalny 馃槈jak dla mnie troch臋 zbyt s艂onynie u偶y艂am foremki, a to by艂 m贸j b艂膮d, bo ci臋偶ko by艂o go uformowa膰 (by艂 bardziej lej膮cy)ma super chrupi膮c膮 sk贸rk臋jego powstanie wi膮偶e si臋 z d艂ugim czasem, bo na kilka godzin trzeba go zostawi膰 przed pieczeniemb臋d臋 robi膰 jeszcze raz na kolejnym zakwasie, nie poddaj臋 si臋. 馃檪 Chleb na zakwasie. Z g贸ry nie wida膰 jaki jest p艂aski. 馃榾 Przepis Eli jest bardzo czytelny i mimo wszystko prosty, ale musz臋 spr贸bowa膰 jeszcze raz. KLIKNIJ, 偶eby zobaczy膰 przepis. Poprzedni Ogr贸dek - jak b臋dzie wygl膮da艂? Nowszy Zakupy ogrodnicze Mo偶e Ci si臋 spodoba膰 Zmiany na lepsze 4 lutego 2021 Co mi si臋 nie podoba w Holandii? 5 kwietnia 2022 Natura, to si艂a, czyli dlaczego nie u偶ywam chemii w ogr贸dku. 4 maja 2020 Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedziMusisz si臋 zalogowa膰, aby m贸c doda膰 komentarz.